Onderwijs accountant

Bij Astrium Accountants bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een professionele en gespecialiseerde onderwijs accountant. Astrium Accountants heeft de nodige ervaring en kennis in huis om uw onderwijsinstelling bij te staan bij het controleren van bekostigingsgegevens, verantwoordingen van projectsubsidies en natuurlijk het opstellen of controleren van de jaarrekening.

Wij zijn uw onderwijs accountant omdat wij al vele jaren lang ervaring op hebben gedaan met verschillende, uiteenlopende opdrachten in het primair- en voortgezet onderwijs. Wij richten ons vooral op controleopdrachten in het onderwijs. Bij deze controleopdrachten kunt u denken aan administratieve zaken zoals de leerlingenadministratie, betalingen en treasury, personeelskosten en beheer van gebouwen. We kijken onder andere naar de manier waarop de getallen tot stand zijn gekomen. Wanneer we op onjuistheden stuiten bespreken we dat met u, om dit op te lossen. Neem vrijblijvend contact met ons op of  vraag een offerte aan!

Neem contact op

Wij denken met u mee!

Astrium Accountants zet nét dat stapje extra om uw organisatie vooruit te helpen. Effectief inspelen op vele vraagstukken doen we door ons brede dienstpakket.

Voor dé onderwijs accountant van Nederland moet u bij Astrium Accountants zijn. Neem contact met ons op om erachter te komen wat er mogelijk is voor uw schoolbestuur. Voor gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot de financiële verklaringen en administratieve zaken zit u bij Astrium Accountants helemaal goed!

Neem contact op