Astrium Accountants ook voor ZZP

Beste ZZP-er,

Als ondernemer is uw tijd zeer kostbaar. U moet alle aspecten van uw onderneming zelf regelen zoals inkoop, verkoop en administratie. Op Astrium Accountants kunt u rekenen als een betrouwbare partner. Wij kunnen voor u de complete financiële administratie verzorgen met het Astrium ZZP pakket voor uw administratie. Door de heldere kwartaalrapportages van de resultaten behoudt u zelf een duidelijk overzicht van uw financiële situatie. En het biedt u weer meer tijd voor het ondernemen zelf. Hierdoor kunt u zich richten op de ontwikkeling en de groei van uw onderneming.

Astrium ZZP biedt u de volgende voordelen:

Astrium Accountants biedt u de volgende dienstverlening voor een vast bedrag per maand. Het enige wat u hoeft te doen is de administratie per kwartaal bij ons aan te leveren.

Dit gaan wij voor u regelen:

ZZP-er (IB-ondernemer)

ZZP-er (BV-ondernemer)

Heeft u de boekhouding nu ergens anders geregeld? Overstappen gaat héél eenvoudig. Wij bieden u namelijk een gratis overstapservice aan. Neem hiervoor gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Graag bieden wij u vrijblijvend een offerte aan. U kunt hiervoor contact opnemen met Conny Stapel-Smits (c.stapel@astriumaccountants.nl) of Ron Knoester (r.knoester@astriumaccountants.nl).