Accountants verklaring

Heeft u een accountants verklaring nodig? Neem in dat geval eens contact op met ons! Wij, Astrium Accountants zijn het aangewezen bedrijf om u te helpen met het verkrijgen van een accountants verklaring. De meest voorkomende accountantsverklaring is de accountants verklaring voor de jaarrekening. Echter zijn er ook andere financiële verantwoordingen waar de verklaring een vereiste is.

Een accountants verklaring is een verklaring van een accountant over de jaarrekening of een ander document. Wij onderzoeken de financiële informatie en toetsen die op vele aspecten. Wanneer blijkt dat de financiële informatie correct en juist is wordt de accountants verklaring afgegeven.  Voor sommige bedrijven is het verplicht om over een accountants verklaring te beschikken. Echter zijn er ook bepaalde verenigingen, stichtingen en overige gesubsidieerde instellingen die kiezen voor een vrijwillige controle om er zeker van te zijn dat de financiële documenten in orde zijn.

Neem contact op

Waarom Astrium Accountants?

Astrium Accountants is het geschikte bedrijf voor uw accountants verklaring. Wij denken graag met u mee en helpen u waar mogelijk graag verder. We kunnen op het gebied van accountancy overal inspringen. Dus ook voor andere zaken dan de accountants verklaring bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn actief in verschillende branches. Te weten het MKB, de reisbureaubranche maar ook onderwijsinstellingen, lokale overheidsinstellingen, verenigingen, curatoren, stichtingen of notarissen kunnen bij ons terecht.  Meer informatie over de werkzaamheden van Astrium? 

Meer informatie

Daarnaast hebben wij de WTA vergunning (Wet Toezicht Accountantsorganisaties). In deze wet staat dat accountantskantoren die wettelijke controles verrichten moeten voldoen aan de strengste eisen. De AFM (Autoriteit Financiële Markten) ziet hier onafhankelijk op toe, en heeft de vergunning verleend aan Astrium. 

Contact
Wilt u meer informatie over Astrium Accountants, of de accountants verklaring? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag verder en vertellen u alles over ons bedrijf en onze werkzaamheden.

Neem contact op