Accountant Zoetermeer

Wij zijn een bijzondere accountant Zoetermeer, doordat wij ook opdrachten aannemen die via andere administratie-en/of accountantskantoren bij ons binnenkomen. De reden waarom deze kantoren dit zo doen is, omdat zij niet over de WTA-vergunning van de AMF beschikken. Je kan Astrium Accountants eigenlijk zien als een verlengstuk van die kantoren. Door deze bijzondere werkwijze zijn wij in staat om bijzondere opdrachten te vervullen en hebben wij veel ervaring met het verrichten van een wettelijke controle. Bij Astrium Accountants hebben onze registeraccountants veel ervaring op het gebied van accountantscontroles in de non-profitsector en het MKB-segment. Astrium accountant Zoetermeer mag wettelijke controles uitvoeren door het bezit van de vergunning hiervoor van de AFM. Verder zijn wij lid van het SRA. Dit is een grote netwerkorganisatie in Nederland waar 370 zelfstandige accountantskantoren lid van zijn. 

 

Neem contact op

 

Diensten Astrium Accountants
Wij kunnen vele verschillende diensten verlenen als accountant Zoetermeer. Eén van de diensten die wij aanbieden is IT-Auditing. Verder verzorgen wij administratieve dienstverlening zoals de aangifte omzetbelasting. Verder geven wij beoordelingsverklaringen en kunnen wij begeleiding bieden bij fiscale zaken als begeleiding bij een gouden handdruk, belastingoptimalisering of hulp bij de keuze van rechtsvorm. Verder voeren wij jaarrekening controles uit en verzorgen wij de salarisadministratie. Voor de salarisadministratie verzorgen wij bijvoorbeeld de digitale aangifte van de loonheffing en verzorgen wij de jaaropgave.

Branches
Wij zijn werkzaam in verschillende branches. Allereerst zijn wij actief in het midden- en kleinbedrijf als accountant Zoetermeer. Hier voeren wij diverse werkzaamheden voor uit. Een voorbeeld hiervan is het verzorgen van de jaarrekening of het verzorgen van de loonadministratie. Verder zijn wij erg actief in de reisbureau branche. Hier verzorgen wij jaarrekeningen die voldoen aan de voorwaarden van het SGR. Verder zijn wij ook veel actief bij onderwijsinstellingen, stichtingen, verenigingen, bewindvoerders, mentoren, curatoren, gerechtsdeurwaarders, notarissen, inkomensbeheerders, professionele bewindvoerders en de lokale overheid zoals gemeenten, gemeenschappelijke regelingen en waterschappen. Wilt u meer informatie over Astrium Accountants? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

 

Neem contact op